A+ A A-

Visjoner og forretningsidè

    

OMBE Plast gir deg nytenkende og konkurransedyktige løsninger for prototyping og plastproduksjon som garantert vil overraske deg. Prøv oss.

 

 

 

Hvem vi er og hva vi tror på?

 

 

 

Visjon

 

Vi hjelper deg til bedre gjennomføring av dine idéer. Med over 50 års produksjonserfaring innen plast, mener vi at alt mulig i vår verden.

 

 

 

Misjon

 

Vi vil gjøre oss fortjent til å bli din komplette samarbeidspartner for industriell prototyping, formverktøy og produksjon av plastprodukter.

 

 

 

Verdier

 

Vi har et lidenskapelig forhold til det vi gjør. Forståelse, nærhet, effektivitet, innovasjon og nysgjerrighet er viktige drivere i vårt arbeid.

 

 

 

Personlighet

 

Våre kunder sier vi er en konstruktiv lagspiller med spennende teknologi og nettverk. Vi er engasjert, rask og kunnskapsrik. Det tjener du på.

 

 

 

Målgruppe

 

Hvem er du som vår kunde?

 

Vi vil jobbe tett med de som er langt fremme – og ønsker å beholde forspranget, enten du er produktutvikler eller produsent.

 

 

 

Vår posisjon er å være først med det siste.

 

Vi er med å flytte grenser. Det er kundene som utfordrer oss til å ligge i forkant, fordi det gir dem fordeler i deres egne markeder.

 

 

 

Vårt løfte: Rask utvikling og fleksibel produksjon. Når vi leverer kvalitet raskt, gjør vi oss fortjent til å være en sentral del av kundens verdikjede - under utvikling og i produksjon.

 

 

 

Bevis

 

Fra idé til produksjon. OMBE har sammen kunder, Innovasjon Norge og Forskningsrådet utviklet produksjonsmetodene DuoCombe og AddForm som gir deg riktigere, raskere og rimelige plastprodukter.

 

Vi forvalter en unik kompetanse, forskningsnettverk og internasjonal database med ressurser og materialer for å kunne utvikle og teste prototyper mekanisk og funksjonelt. Du velger oss - vi velger det som er best for deg.

 

 

 

OMBE vil være med hele veien, fra idé til produksjon.

Sist redigert fredag, 20 november 2015 09:09
Mer i denne kategorien « Historie

Velg språk

Sosiale ikoner

1335175789 Youtube 48x481335175803 FaceBook 48x481335175809 Feed 48x48

Ledig stilling

Kontakt oss

Sentralbord:  69360100
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den."> Mailadresse:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Adresse/Besøksadresse: Galtungveien 65, 1651 Sellebakk

blue green orange red

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.